• Dagens moderne biler

  Posted on July 17th, 2020 Loraine Huel No comments

  Vi bli mer og mer tilkoblet, også når vi reiser. Noen bilprodusenter leverer biler komplett med stor skjerm, og nettilkobling er en selvfølge. Bilen er i ferd med å bli en forlengelse av hjemmet vårt.Foreløpig må vi i førersetet konsentrere oss om å være sjåfør, selv om teknologien som skal hjelpe oss nå kommer i raskt tempo – og da må vi overlate til passasjerene å nyte underholdning i bildeform, men turen blir også enklere for sjåføren når små og store passasjerer har noe å konsentrere seg om. Internett i bilen er den perfekte løsningen på dette problemet.

  Muligheter for tilkobling på tur

  Det er mye å velge mellom for den som ønsker å ha tilgang til internett på bilturen. En kan bruke en mobiltelefon med data, og det går også an å koble denne til en PC for å bruke internett der. Men denne løsningen kan fort bli dyr, da datakvoten fort blir brukt opp. Det kan også være problematisk å ha flere brukere tilkoblet, da forskjellige internettleverandører har forskjellige grenser for antall. En bedre løsning kan være en 4G-ruter i bilen, men det kreves 4G-dekning der du befinner deg. Du kan ha ruter med batteri for de i baksetet eller en versjon med antenner, som passer perfekt på hytta.

  Mange valgmuligheter innen underholdning

  Det er mye å velge mellom når det gjelder underholdning på internett. Spill og levende bilder er ikke begrenset til PC-en man har hjemme lenger. Mange liker å strømme filmer i bilen. Her er det igjen viktig å tenke på datakvoter, da filmer bruker mye data. Den nye standarden 5G er nå i ferd med å bli innført, og dette vil gjøre brukeropplevelsen enda glattere. Gaming er også populært for tiden, og det er mer og mer vanlig at man ønsker å ha tilgang til sine favorittspill også når man er på tur, og nettcasinoer med spennende grafikk og funksjoner gir deg fullt utbytte av den nye teknologien.