• Få hjelp med isjassmertene slik at du kan kjøre bil uten problemer

  Posted on August 4th, 2022 Loraine Huel No comments

  Isjas er smerter i rygg og bekkenregionen med varierende grad av stråling nedover i beina. Smertene kommer av press på isjiasnerven og kan være svært plagsomme. Å sitte lenge, for eksempel under bilkjøring, vil ofte gjøre smertene verre. Noen ganger kan det være umulig å gjennomføre en aktivitet på grunn av dette, som igjen kan gå utover livskvaliteten.

  Behandling av isjas

  Ettersom isjas er forårsaket av en prolaps som trykker på isjiasnerven, vil problemene gjerne forsvinne når prolapsen er vekk. Dette kan skje av seg selv, eller ved hjelp av behandling som for eksempel akupunktur. Det er viktig med riktig behandling slik at tilstanden ikke forverres.

  Noen ganger kan det være nødvendig med operasjon og da er det viktig med opptrening etterpå. Sterk kjernemuskulatur vil holde ryggen stabil og kunne forbygge nye prolapser. Det finnes mange dyktige fagfolk som tilbyr både behandling av prolapser og oppfølging og rehabilitering etter operasjon; sjekk det ut her.

  Med riktig hjelp er det gode muligheter for å bli helt smertefri. Da kan du nyte en biltur uten å hele tiden måtte vri deg i setet for å finne sittestillinger som ikke er for smertefulle.