• Opplev fart og spenning på Circuit de Spa-Francorchamps

  Posted on February 15th, 2022 Loraine Huel No comments

  Nyt en herlig opplevelse til den 7 004 km lange velkjente racerbanen Circuit de Spa-Francorchamps i Belgia. Banen blir sett på som en av de mest utfordrende banene i verden. Den tiltrekker seg tusenvis av fans hvert år, og er en meget populær turistattraksjon alle motorsport fans bør oppleve.

  Kultur

  Hvert år er banen arrangør for den anerkjente Formula 1 Belgia Grand Prix. Den er også arrangør for en haug andre race samt at banen har blitt brukt under sykkel rennet Tour De France i flere år. I tillegg er det shopping muligheter, fin natur med turmuligheter og det velkjente Musée Du Circuit i Stavelot.

  En opplevelse for livet

  Go Sport Travel arrangerer et stort utvalg av F1 og motoreiser til Circuit de Spa-Francorchamps hvert år. Igjennom nettsiden står man fritt fram til å velge et pakketilbud eller bygge sin egen reise for de som har ønsker om å oppleve mer av arenaen og byen. De tilbyr plasser på tribunene med god utsikt til banen, som gir den perfekte opplevelsen. Ikke bare vil du høre lyden av motoren, men du vil også vibrasjonen gjennom tribunen. Man er bare ett klikk unna drømmereisen.