• Ta vare på veteranbilen din

  Posted on June 28th, 2018 Loraine Huel No comments

  Dersom du har investert tid og penger i en dyr og flott veteranbil, er det ekstra viktig å ta godt vare på denne. Eldre biler har vært gjennom mye tidligere, og har ikke like moderne løsninger som bilene vi finner på markedet i dag. Men det er ikke slik at en eldre bil trenger å se gammel og skrøpelig ut, og det finnes jo tross alt ingenting finere enn en skikkelig velstelt veteranbil.Vi vil gi deg noen tips på vei til hvordan du tar vare på den dyrebare eiendelen din.

  Behandling

  Selv om du gjerne vil være forsiktig med lakken og bilens originale deler, er det viktig å gi den skikkelig vask og behandling. Det er viktig å finne produkter som er skånsomme, men effektive, og ta godt vare på alle bilens kriker og kroker. Du vil jo tross alt at den skal se fin og ren ut? Vær ekstra nøye med lakken og påfør produkter som gjør at den holder seg like fin evig.

  Tak over hodet

  For å holde bilen litt skjermet fra vær og vind, men fortsatt ute i det åpne og ikke skjult i en garasje, er det viktig med tak over hodet. I tillegg til å sette bilen i garasjen når været tilsier det eller den ikke skal bli brukt på en stund, kan det være en investeringsidé å kjøpe en carport. Denne kan du sette i hagen dersom du har plass, og til og med få dem med et kott for lagringsplass til alt nødvendig utstyr og reservedeler.

  Hold interiøret rent og helt

  Det er selvfølgelig ikke bare utsiden av en bil som skal vaskes og tas vare på – det er også like viktig (om ikke viktigere) det som er på innsiden. Dersom du ikke er opptatt at av alt skal være originalt, er det en god idé å trekke om interiøret for et flott resultat. Husk at du også kan installere for eksempel en ny radio selv om det er en eldre bil.