• Vi som elsker England

  Posted on November 3rd, 2018 Loraine Huel No comments

  England er kun er lite hav unna, og en av våre nærmeste naboer. Selv om landet ikke er så langt unna har det mye spennende og nytt å by på. Vi kan dra til England for å oppleve kultur, se på fotballkamper, spise spennende ny mat eller besøke historiske monumenter. Et par hundre ord er ikke nok for å dekke alt du kan oppleve i England, men vi har smalet sammen noen få ting du sikkert vil sette pris på dersom du skal ta turen over havet vestover.

  Mat og kultur

  Matkultur i England er ikke noe verden skryter mye av. Vi har derimot opplevd noen fantastiske matopplevelser i London og diverse andre byer i England. Siden London er en av verdens mest besøkte byer vil du finne en rekke ulike guider og lister på nettavisen om hvor du burde spise i London. Enten du er kjøtteter, vegan, allergiker eller kresen – matscenen i England overraske deg. Bon appetitt!

  Fotballfans

  For fotballfans er kanskje England en av de beste stedene i verden å dra. England er hjem til mange av verdens største fotballag med fans fra hele verden. Billetter hit er ofte litt vanskelige å få tak i, så du burde være tidlig ute dersom du skal se store kamper som for eksempel i Premier League. Ønsker du å dra for å se på noen av kampene burde du plukke opp en drakt fra Kopshop før du drar.

  London by

  London by har utallige kulturelle opplevelser å by på. Enten du liker gammel arkitektur, vakre scener, utrolige museer eller moderne bygninger – London har alt du kan tenke deg. Her kan du besøke dronningen sitt slott, ta en runde i London Eye eller utforske byens mange gamle barer og sportsklubber.